Rozmawiałem przed chwilą z Arkiem, który rozmawiał z Howardem i Howard umówił się ok 21, tylko jeszcze nie wie dokładnie gdzie....ja z Arkiem będę na myjni bezdotykowej przy Geant ok 20-21.30 więc jak ktoś chętny podjechać to zapraszamy, może o tej porze będzie już wiadomo gdzie się howard z LEC'kiem umówią.....
Vag a błąd czujnika temperatury
Zwiń
X
-
GośćTagi: Brak
-
Sigma_74
Vag a błąd czujnika temperatury
witam
wczoraj byłem u magiera z Vagiem i poraz kolejny, na tym samym vagu, pokazał bład czujnika temperaturu.
i sięwłąsnie zastanawiam czy go nie wymienic, ja nie zauważyłem jakiś problemów ze wskażnikiem a dośćczęsto patrzę na temperaturę.
wskazówka stoi jak stała zawsze na srodku.
czy to może jakiś malutki problemik, a może warto zajrzeć już do niego ..?
-
lec
-
Re: Vag a błąd czujnika temperatury
Zamieszczone przez Sigma_74witam
wczoraj byłem u magiera z Vagiem i poraz kolejny, na tym samym vagu, pokazał bład czujnika temperaturu.
i sięwłąsnie zastanawiam czy go nie wymienic, ja nie zauważyłem jakiś problemów ze wskażnikiem a dośćczęsto patrzę na temperaturę.
wskazówka stoi jak stała zawsze na srodku.
czy to może jakiś malutki problemik, a może warto zajrzeć już do niego ..?Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
Sigma_74
-
Sigma_74
ciekawe, 50 gram powiadasz to ja wolę wypic
a skad mam wiedzieć czy mam zielony czy czarny oto meritum pytania.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Sigma_74ciekawe, 50 gram powiadasz to ja wolę wypic
a skad mam wiedzieć czy mam zielony czy czarny oto meritum pytania.Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Sigma_74
wrr
ceny z ASO
CZUJNIK 80,-
ORING CZUJNIKA 3,-
BADANIE KOMPUTEROWE 50,-
WYMIANA 45,-
normalnie złodziejstwo ...
Komentarz